Aluminium ramen vervaardigd uit hoogwaardig geïsoleerde aluminium profielen, in strakke profilering of speciale profileringen. Ook voor een poedercoating in een RAL-kleur naar wens, of kunnen worden geanodiseerd. Tevens voor hang- en sluitwerk, beglazing en stalen puien is Peters Constructiebedrijf uw partner.

Lees verder >

In onze eigen plaatwerkerij maken wij hoofdzakelijk aluminium plaatwerk voor de bouw en voor de andere afdelingen binnen het bedrijf. Diverse plaatdikten en legeringen zijn op voorraad en wij hebben ook het laswerk in eigen beheer. Onze eigen buitendienst verzorgt eventueel de montage.

Lees verder >

Wij fabriceren diverse aluminium constructies in eigen beheer, waarbij wij uiteraard rekening houden met alle technische mogelijkheden en de wensen van de klant. Wij verzorgen ook tekenwerk en montage.

Lees verder >

Wij zijn tevens producent van aluminium bovenbouwen en roefdeuren en leveren bijna alle denkbare modellen, al dan niet voorzien van panoramaramen. In overleg is het zelfs ook mogelijk uw eigen ontwerp uit te voeren.

Lees verder >