arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Over ons

In 1993 ben ik als werkvoorbereider / calculator bij Peters Constructie Heijen B.V. gestart. Na een periode van 5 jaar heb ik in 1998 de bedrijfsactiviteiten overgenomen en ben sindsdien de trotse eigenaar van dit mooie bedrijf.

Wij danken ons succes vooral aan de persoonlijke benadering en het meedenken in oplossingen. Samen met de klant komen we dan tot de juiste keuze van kozijnen en profilering gecombineerd met een financieel passend plaatje. Ons team staat elke dag klaar om te leveren en dat zie je simpelweg terug in het eindresultaat en een tevreden klant.

Frank de Rijk

Directeur Peters Constructie

peter

Alles onder één dak

Al het benodigde aluminium plaatwerk (bijvoorbeeld lekdorpels en afwerkingen) vervaardigen wij zelf in onze eigen plaatwerkerij. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen wij zeer snel anticiperen. Ook de montage wordt door ons zelf verzorgd, deels met eigen monteurs en deels met partners waar wij inmiddels jaren mee samenwerken en die vertrouwd zijn met onze werkwijze en de wensen van de klant.

_MGL3825

De combi van ervaring en passie

Al sinds 1990 produceren wij duurzame aluminium kozijnen en vliesgevels met oog voor esthetiek. Wij zijn actief in zowel de utiliteitsbouw als in de particuliere sector. Wij vervaardigen onze kozijnen uit hoogwaardig geïsoleerde aluminium profielen en hebben daarbij de keuze uit het hele gamma van Hydro Building Systems met de series van SAPA en Wicona. Binnen deze series zijn legio keuzes op het gebied van profilering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Steel-look, hef-schuifpuien, et cetera. De profielen worden voorzien van een poedercoating in een RAL-kleur naar wens. Uiteraard kunnen de profielen ook worden geanodiseerd. Met betrekking tot de beglazing (dubbel of triple glas) en hang- en sluitwerk zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Wij houden hierbij rekening met de eisen van een eventueel bestek of bespreken dit in een persoonlijk gesprek met de klant.

DJI_0415-2